Головна Події спільноти Легенда символдрами Еберхард Вільке в Києві

Легенда символдрами Еберхард Вільке в Києві

14 лютого 2015 в м Київі з семінаром приїздить віце-президент Міжнародного товариства Кататимного переживання образів і імагінативна методів у психотерапії та психології (МОКПО) д.мед.н. Еберхард Вільке. Він стояв біля витоків і брав безпосередню участь у розробці та прийнятті "Закону про психотерапії" у Німеччині.
14 лютого в рамках Міжнародного симпозіуму "Символдрама в лікуванні психосоматичних захворювань і посттравматичних розладів" Еберхарда Вільке проведе однойменний семінар.

Вартість участі: 20 євро (до 23 січня 2015 400 гривень, з 24 січня 2015 оплата тільки в євро або в гривнях за реальним курсом покупки, щоб на ці гроші можна було купити 20 євро).

Час проведення: з 10.00 до 18.00.

Місце проведення: м. Деміївська, вул. Фрометівська, 2, МАУП (Міжрегіональна академія управління персоналом), будівля Президії (відразу навпроти арки входу).

Реєстрація обов'язкова! Для реєстрації та оплати звертайтеся до Віри Вікторівні КОВТИХА по електронній пошті: wilkekiev@gmail.com.

 

Доктор медичних наук Еберхард Вільке - у минулому головний лікар найбільшої в Німеччині психоаналітичної психосоматичної клініки в м. Маленте, жива легенда Кататимно-імагінативній психотерапії. Після смерті засновника символдрами проф. Ханскарла Лейнера, він очолив Міжнародне товариство Кататимного переживання образів (МОКПО)